SICK 2020 Website.jpg

Stage lopen bij SICK INDIVIDUALS?

Gezocht: een enthousiaste creatieveling met een passie voor elektronische (dans) muziek! Wat ga je doen? Video edits maken op nieuwe beats van SICK INDIVIDUALS - Foto's bewerken die overal ter wereld zijn genomen - Artworks maken voor nieuwe muziek - Artworks animeren voor social media - Bijhouden en vernieuwen spotify playlisten - Visuals maken voor de liveshow - Website content creeëren - Meedenken in nieuwe ideeën voor social media - Luisteren en beoordelen van nieuwe muziek - Je Engels verbeteren & Nog veel meer!

Wij zijn op zoek naar een sociaal en flexibel persoon voor de periode vanaf september 2021. Het is fijn als je affiniteit hebt met elektronische (dans) muziek. Enige ervaring met Photoshop & Final Cut Pro of Premiere Pro is vereist. Vooral een enthousiast persoon die er enorm veel zin in heeft!

We zijn een hecht team van 3. Het is daarom erg belangrijk dat je goed bij ons past! We zullen intensief met elkaar samen werken, en staan voor alle creatieve ideeën open. We zijn flexibel en je hebt veel vrijheid!

Stuur een mailtje naar stage@sickindividuals.com met daarin je motivatie, CV en portfolio. Je kan ook onze leerplekken bekijken op www.stagemarkt.nl. We hebben 3 plekken in de opleidingen Allround Mediamaker (25592), AV-Specialist (25194) en Mediavormgever (25201).